Εργαστήρια ζωγραφικής & τέχνη της γης

3-4 Αυγούστου

1. Εργαστήριο Ζωγραφικής

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό εργαστήριο ζωγραφικής, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Στις όχθες της μαγευτικής λίμνης Στεφανιάδας, θα εμπνευστούμε από το υπέροχο ορεινό τοπίο, τα ψηλά δέντρα, τα γαλήνια νερά της λίμνης, τα έντονα χρώματα και τα ποικίλα σχήματα της φύσης.Αυτό το εργαστήριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δούμε τη φύση γύρω μας με έναν διαφορετικό τρόπο, να ανακαλύψουμε την ομορφιά της, και να την αποτυπώσουμε σε έργα τέχνης. Θα δημιουργήσουμε νέα έργα που αντανακλούν την αρμονία και την έμπνευση που μας προσφέρει η φύση.

Στα παιδικά τμήματα (9-12 ετών) απαιτείται συνοδός. .

Διάρκεια : 1,5 ώρα για τα παιδικά τμήματα & 2 ώρες για το τμήμα ενηλίκων

*Ηλικίες: 9-12 ετών & 13-17 ετών & ενήλικες

*Όσοι δεν διαθέτουν πινέλα & χρώματα, μπορούν να τα αγοράσουν από εμάς με επιπλέον κόστος.

*Μέγιστος αριθμός: 15 άτομα

2. Εργαστήριο Land Art

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό εργαστήριο Land Art που θα πραγματοποιηθεί στις πανέμορφες όχθες της λίμνης Στεφανιάδας. Σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι, θα ανακαλύψουμε τα φυσικά υλικά της περιοχής – πέτρες, λουλούδια, φύλλα, κλαδιά και ό,τι άλλο μας εμπνεύσει η φύση.

Η πανέμορφη παραλία της λίμνης θα γίνει ο καμβάς μας, όπου θα δημιουργήσουμε εφήμερα έργα τέχνης. Αυτά τα έργα θα μείνουν στη λίμνη, για να τα πάρει ξανά πίσω ο χρόνος και η ίδια η φύση. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα δούμε τον φυσικό κόσμο με μια διαφορετική ματιά και θα απολαύσουμε την ομορφιά του να επικοινωνείς με τα δέντρα, τα πουλιά, τα φυτά και τα βουνά.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί αυτήν την εμπειρία, να δημιουργήσουμε και να συνδεθούμε με τη φύση με έναν νέο, δημιουργικό τρόπο, να ανακαλύψουμε μαζί τη μαγεία της φύσης, και να τη μετατρέψουμε σε τέχνη που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον, δημιουργώντας εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες.

Διάρκεια : 1,5 ώρα παιδικά τμήματα & 2 ώρες ενηλίκων τμήμα

*Μέγιστος αριθμός: 20 άτομα

Παναγιώτης Μπρέντας:  Γλύπτης – Ζωγράφος – Εκπαιδευτικός Εικαστικών Μαθημάτων. Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην τέχνη και την οικολογία.
https://panagiotisbrentas.wixsite.com/panagiotisbrentas/copy-of-home

.

Kράτηση θέσης και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

+(30) 6906723955

takis.brendas@gmail.com