“Yin Yoga με singingbowls και Gong - Εναρμόνιση ψυχής, σώματος και πνεύματος“

3-5 Αυγούστου

Η καθημερινότητα μας είναι πολύ απαιτητική. Ζούμε μέσα στο άγχος και συνεχώς εν κινήσει. Η Υin Yoga είναι μια αργή διαλογιστική πρακτική που προάγει την εσωτερική σιωπή και ηρεμία προσφέροντας έναν χώρο για την αναγνώριση και αποδοχή του εαυτού μας, ενθαρρύνοντάς μας να τον αγκαλιάσουμε με αγάπη και ευγένεια, αφήνοντας την βαρύτητα να κάνει τη δουλειά της χωρίς προσδοκίες και προσωπικές επιθυμίες. Τι θέλει να μας πει το σώμα μας… η ψυχή μας, πως νιώθουμε… τι συναισθήματα… ποιές αισθήσεις….

Σας προσκαλώ να ζήσετε μια ιδιαίτερη εμπειρία Yin Yoga μέσα στην φύση, με την συνοδεία και τη θετική επίδραση των θεραπευτικών ήχων από τα Θιβετιανά singing bowls, καθώς όλα τα κύτταρα δονούνται και επανέρχονται στην αρχική υγιή τους κατάσταση. Να ζήσετε στο εδώ και τώρα.

Η Υin Yoga  στοχεύει στους «εν τω βάθει» συνδετικούς ιστούς, τα οστά, τις αρθρώσεις, την περιτονία, δηλαδή τον συνδετικό ιστό, ο οποίος βρίσκεται κάτω από το δέρμα και περιβάλλει σαν μαλακό ύφασμα τους μύες και τα εσωτερικά μας όργανα και εξασφαλίζει ότι όλα στο σώμα μας παραμένουν στη θέση τους και κινούνται όπως πρέπει. Εκτός από την βαθιά χαλάρωση, την απελευθέρωση της έντασης που πιθανόν να υπάρχει στο σώμα μας κάνοντας Yin Yoga, αυξάνεται η ευελιξία των γοφών και των οπίσθιων μηριαίων, αυξάνεται η ροή του αίματος μεταξύ των αρθρώσεων και του μυϊκού συστήματος, επιτρέποντας έτσι στο οξυγόνο να μεταφέρεται προς τα κύτταρα πιο αποτελεσματικά, με συνέπεια να νιώθουμε ευεξία. Επίσης  βοηθά στη βελτίωση της στάσης του σώματος, στους πόνους από τραυματισμούς, στην αρθρίτιδα ή στην οστεοπόρωση, στη μείωση του άγχους και του στρες. Χαρίστε στον εαυτό σας μια αληθινά μοναδική εμπειρία !!!

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα στρωματάκι γιόγκα ή γυμναστικής, μία κουβερτούλα, δύο τουβλάκια γιόγκας, νερό και την πρόθεση να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης!!! Όσοι δεν έχετε τουβλάκια και θέλετε να τα προμηθευτείτε από εδώ μπορούμε να τα πάρουμε εμείς για σας με κόστος 3,70€ το καθένα και τα παίρνετε μαζί σας.

«Όπου και βρίσκεσαι και ό,τι κι αν κάνεις, ας γίνεται με αγάπη» RUMI

Διάρκεια: 1.5 ώρα

Σοφία Ρουσοπούλου (Sophia Fée)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  Σοφία Ρουσοπούλου – Sophia Fée   , Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας  / Εναλλακτική θεραπεύτρια. Master Ushui  Reiki  και Αγγελικό Reiki , Ηχομασάζ – Ηχοθεραπεία,   Δασκάλα Yoga 200hr  –  Yin Yoga 50 hr. Guided imagery Practitioner , Καθοδηγούμενοι διαλογισμοί, Ανθοϊάματα Bach. Thai Foot massage , Aroma touch massage , Gua Sha, Χειρίστρια-ερευνήτρια εκκρεμούς ραδιαισθησίας , Πιστοποιημένη σύμβουλος Master Γεωμετρία της ψυχής,

.

Kράτηση θέσης και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

+(30) 6939525518

 sofir20@yahoo.com