Εργαστήρια ηχοθεραπείας & διαχείριση άγχους με ενεργειακές τεχνικές

3-5 Αυγούστου

1 «SOUND HEALING BATH: Αναζωογονητική Εμπειρία Ηχοθεραπείας και Ενδοσκόπησης»

Ανακαλύψτε την μαγεία των SOUND HEALING BATHS σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στην καταπράσινη λίμνη Στεφανιάδα! Σας προσκαλούμε σε ένα αναζωογονητικό εργαστήρι που θα σας βοηθήσει να αφήσετε την καθημερινότητα στην άκρη και να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία και ευεξία μέσω των θεραπευτικών ήχων των Tuning Forks, των Singingbowls, του Gong και των Tuned Pipes. Σε αυτό το μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο των Αγράφων, θα έχετε την ευκαιρία να επανεκκινήσετε το νευρικό σας σύστημα, καθώς και να αναζωογονήσετε και να ανυψώσετε το πνεύμα σας — ενώ επιτρέπετε στον εαυτό σας μια «βουτιά» στον «μαγικό» κόσμο των SOUND HEALING BATHS.

● Θα βυθιστείτε στους θεραπευτικούς ήχους και θα εξερευνήσετε νέες διαστάσεις χαλάρωσης και αυτογνωσίας.

● Θα μεταβείτε σε ένα γαλήνιο, ρυθμικό σύμπαν που θα επηρεάσει θετικά κάθε πτυχή της ζωής σας.

● Θα αφεθείτε να αφουγκραστείτε την ψυχή σας και να ταξιδέψετε, μέσω των εικόνων του αφηγήματος και της μουσικής, στον δικό σας εσωτερικό κόσμο, διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό την συνείδησή σας και βιώνοντας μια βαθιά εμπειρία εσωτερικής ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Οι δονήσεις των tuning forks, των ηχογαβαθών, του γκονγκ και των tuned Pipes διαπερνούν κάθε κύτταρο του σώματός σας, ηρεμούν το μυαλό σας, απομακρύνουν το στρες, ενεργοποιούν το παρασυμπαθητικό νευρικό σας σύστημα, απελευθερώνουν ενδορφίνες και επαναφέρουν την αρμονική κατάσταση σε όλο τον οργανισμό σας.

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: νερό, ένα στρωματάκι γιόγκα ή μια ψάθα για να ξαπλώσετε και ένα κουβερτάκι ή μια μεγάλη πετσέτα για να σκεπαστείτε. Αν χρειάζεστε υποστήριξη για το κεφάλι σας καλό είναι να φέρετε μια επιπλέον πετσέτα ή ό,τι άλλο νομίζετε, ώστε να νιώθετε πιο άνετα.

Ελάτε μαζί μας σε αυτή την μοναδική εμπειρία και επιτρέψτε στους ήχους και την αφήγηση να αγγίξουν την ψυχή σας και να μεταμορφώσουν την ενέργειά σας!

*Μέγιστος αριθμός: 20 άτομα

Διάρκεια: 1 ώρα

Ελένη Αστεριάδη – ολιστική θεραπεύτρια https://www.eleniasteriadi.gr/

Σοφία Ρουσοπούλου – Sophia Fée  (Fb &  Instagram)

Σας περιμένουμε με φιλόξενη καρδιά και χαμόγελο να σας καλωσορίσουμε σε αυτή την ηχοθεραπεία που θα σας χαρίσει την ισορροπία που επιθυμείτε, γιατί όπως είπε ο Μπετόβεν: «Η μουσική έχει τη δύναμη να θεραπεύσει, να τονώσει και να εμπνεύσει.»

 2 «Η Τέχνη της Ηρεμίας: Διαχείριση άγχους με ενεργειακές τεχνικές

Η ζωή μας συχνά φαίνεται σαν ένας αέναος αγώνας, με τις σκέψεις μας να περιφέρονται πάντα γύρω από τις επόμενες υποχρεώσεις μας. Αυτός ο σταθερός νοητικός θόρυβος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την διάθεσή μας και να αυξήσει το στρες και το άγχος. Προετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνική Acupressure-Δακτυλοπίεση, η Αναπνοή και η τεχνική Mindfulness – Ενσυνειδητότητα μπορούν να σας βοηθήσουν να τα διαχειριστείτε και να έχετε μια πιο ισορροπημένη ζωή.

Στο εργαστήρι αυτό θα μάθετε:
1. πώς να εφαρμόζετε Acupressure -Δακτυλοπίεση και σε ποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος, για να απελευθερώσετε την ροή της ενέργειας και να μειώσετε το στρες και το άγχος.
2. πώς η Αναπνοή σας μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για να ενεργοποιείτε το παρασυμπτωματικό νευρικό σας σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη χαλάρωση και τη μείωση του στρες. Θα μάθετε πρακτικές αναπνοής για να μπορείτε να βελτιώσετε την αντίδρασή σας σε καταστάσεις άγχους και πίεσης και να έχετε καλύτερη υγεία και ευεξία.
3. πώς λειτουργεί η τεχνική Mindfulness-Ενσυνειδητότητα για να αυξήσετε την επίγνωσή σας στο παρόν και να διαχειρίζεστε καλύτερα τις σκέψεις σας, τα αισθήματα και τα συναισθήματά σας χωρίς να κρίνετε ή να αντιδράτε μηχανικά. Θα έχετε βιωματική εμπειρία ασκήσεων Ενσυνειδητότητας και θα πάρετε πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόζετε εύκολα στην καθημερινότητα σας για να απολαμβάνετε περισσότερη ψυχική ηρεμία, βελτίωση των λειτουργιών του εγκεφάλου σας και γενικότερη ευεξία.

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: νερό, ένα στρωματάκι γιόγκα ή μια ψάθα για να ξαπλώσετε και ένα κουβερτάκι ή μια μεγάλη πετσέτα για να σκεπαστείτε. Αν χρειάζεστε υποστήριξη για το κεφάλι σας καλό είναι να φέρετε μια επιπλέον πετσέτα ή ό,τι άλλο νομίζετε ώστε να νιώθετε πιο άνετα. Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε με κέφι και περιέργεια να μοιραστούμε αυτήν την πολύτιμη εμπειρία εξερευνώντας τις τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να συντονιστείτε με την ηρεμία που υπάρχει μέσα σας.

Σας περιμένω με καρδιά γεμάτη χαρά!

*Μέγιστος αριθμός: 20 άτομα

Διάρκεια: 1.5 ώρα

Ελένη Αστεριάδη – Ολιστική Θεραπεύτρια https://www.eleniasteriadi.gr/

.

Kράτηση θέσης και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

+(30) 6906026014

 elasteri10@gmail.com