Καλώς ήρθατε στο
Stefaniada Lake Festival 2024

Επιστροφή του ανθρώπου στη φύση και στο κέντρο του είναι το μήνυμα του Φεστιβάλ. Μέσα από την ενέργεια της παρθένας φύσης των Θεσσαλικών Αγράφων και των χωριών της Αργιθέας, αλλά και τις παραδόσεις τους θα επιστρέψουμε στις ρίζες μας.

Στη νεότερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, 61 ετών, θα δοκιμάσουμε υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, μαγειρική, χορό, ζωγραφική, διαλογισμό, θα ασκηθούμε σε διαφορετικές τέχνες μέσα από ειδικά σχεδιασμένα καλλιτεχνικά εργαστήρια και θα απολαύσουμε αστρικές ξεναγήσεις με απώτερο στόχο να εναρμονιστούμε με το περιβάλλον μέσω του συγχρονισμού του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος.  Το Φεστιβάλ συμπληρώνουν το φαγητό και η μουσική, στενά συνυφασμένα με την παράδοση των χωριών μας.

Ο εσωτερικός μας κόσμος τροφοδοτείται από τις όμορφες εμπειρίες κοντά στην φύση και βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε την θέσης μας στην ζωή. Η αξία της γης, του νερού, του αέρα είναι όσα πρέπει να προστατεύουμε και να αγκαλιάζουμε. Σας καλούμε να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές και ευχόμαστε όλοι όσοι έρθετε να “βάλετε το βουνό μέσα σας”, μαζί με την εκκωφαντική του ενέργεια.

Διοργανωτής:

ΑΜΚΕ AGRAFA HERITAGE

Συνδιοργανωτές:

Μέγας Χορηγός :

Χορηγοί :