ΕΜΠΕΙΡΊΑ Αρχάριος μέχρι Έμπειρος

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ Λιμενάρια,  Θάσος

ΔΙΆΡΚΕΙΑ  Από 30′ μέχρι 60′

ΠΕΡΊΟΔΟΣ Όλο το χρόνο

ΓΛΏΣΣΕΣ Ελληνικά Αγγλικά

Πρόγραμμα

Καταδύσεις για παιδιά (Bubblemaker)

Το πρόγραμμα του Bubblemaker παρουσιάζει την αυτόνομη κατάδυση σαν μια δραστηριότητα που επιτρέπει στα παιδιά να γνωρίσουν τον υποβρύχιο κόσμο. Κάτω από στενή παρακολούθηση ενός εκπαιδευτή, οι συμμετέχοντες κολυμπάνε γύρω-γύρω φορώντας συσκευές αυτόνομης κατάδυ­σης στα ρηχά σε συνθήκες περιορισμένου χώρου απλά παίζοντας. Στο τέλος του προγράμματος Bubblemaker τα παιδιά παίρνουν αναμνηστικό δίπλωμα αναγνώρισης, καθώς ακόμη κάρτα μαζί με φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν την εμπειρία αυτή αξέχαστη.

Καταδύσεις για αρχάριους δύτες (Discover Scuba)

Το πρόγραμμα Discover Scuba Diving εισάγει τους ανθρώπους στην αυτόνομη κατάδυση με έναν ιδιαίτερα εποπτευόμενο και χαλαρωτικό τρόπο. Διαλύει τις κοινές παρερμηνείες για την αυτόνομη κατάδυση επιτρέποντας σε άτομα να το δοκιμάσουν. Κάτω από την καθοδήγηση των επαγγελματιών, οι νέοι δύτες μαθαίνουν τις βασικές έννοιες ασφάλειας, φοράνε τον εξοπλισμό και κολυμπούν υποβρυχίως γύρω από ένα εποπτευόμενο περιβάλλον. Μετά από την δοκιμή στην αυτόνομη κατάδυση, πολλοί νέοι δύτες μπορεί να απο­φασίσουν να επαναλάβουν την εμπειρία. Εάν όχι αμέσως, σε άλλες περιπτώσεις ή σε διαφορετικές περιοχές. Άλλοι θα επιλέξουν να ακολουθήσουν την απόκτηση διπλώματος με την εγγραφή τους σε έναν πρόγραμμα Scuba Diver ή Open Water Diver.

Καταδύσεις για προχωρημένους δύτες

Διοργανώνουμε καθημερινά ημερήσιες αλλά και νυχτερινές καταδύσεις για πιστοποιημένους αυτοδύτες, στα καλύτερα καταδυτικά σημεία της περιοχής με το ειδικό διαμορφωμένο 9 μέτρων καταδυτικό σκάφος που διαθέτουμε. Φιλικά κεφάτα άτομα είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν και να σας εξυπηρετήσουν.

  • Τιμή: Καταδύσεις Από 1 έως 5, 50/ 60 €
  • Σημείο συνάντησης: 
  • Ώρα συνάντησης κατόπιν συννενόησης  

  • Επαγγελματίες συνοδοί-ξεναγοί
  • Φωτογραφίες
  • Ενημέρωση και οδηγίες